TietoAkseli Oy Revenue and Competitors

Claim your profile

Jyväskylä, Finland

Location

N/A

Total Funding

Accounting

Industry

Estimated Revenue & Valuation

  • TietoAkseli Oy's estimated annual revenue is currently $34.1M per year.(i)
  • TietoAkseli Oy's estimated revenue per employee is $195,787

Employee Data

  • TietoAkseli Oy has 174 Employees.(i)
  • TietoAkseli Oy grew their employee count by 69% last year.
Competitor NameRevenueNumber of EmployeesEmployee GrowthTotal FundingValuation
#1
$115.1M51825%N/AN/A
#2
$34.1M17469%N/AN/A
#3
$16.3M923%N/AN/A
#4
$10M629%N/AN/A
#5
$6.3M4457%N/AN/A
#6
$1.1M1025%N/AN/A
Add Company

UHY TietoAkseli on tilitoimisto, joka välittää tulevaisuudestasi. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme yritystäsi menestymään. Olemme taloushallinnon ja johtamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Tarjoamme yrityksille talous- ja palkkahallinnon, taloudellisen neuvonannon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijuuden keskitettyä osaamista. Kehittyvänä yrityksenä olemme Suomen kymmenen suurimman tilitoimiston joukossa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia ja itsenäinen jäsen kansainvälisessä UHY-yritysketjussa, johtavassa itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkostossa. *** UHY TietoAkseli is an accounting firm that cares for your future. For us financial management is not just recording numbers. We look ahead and help your business to succeed. UHY TietoAkseli is an accounting service provider specialised in financial administration services. We are part of TietoAkseli Group and an independent member of UHY, the leading international network of independent accounting firms and financial administration experts. UHY operates in nearly 100 countries worldwide.

keywords:N/A

N/A

Total Funding

174

Number of Employees

$34.1M

Revenue (est)

69%

Employee Growth %

N/A

Valuation

N/A

Accelerator

TietoAkseli Oy News

2022-03-22 - TietoAkseli kasvaa jälleen – tällä kertaa yhtiö ostaa ...

TietoAkseli Groupin toimitusjohtaja Samuel Akselin (vas.) ... ovat myös Dextellan tytäryhtiöt Savonlinnan Tilikeskus oy ja Tilivirta oy.

2018-09-12 - Poika pyysi päästä perheyritykseen, isä sanoi ensin ei ...

TietoAkseli on tehnyt strategisen ratkaisun pysyä perheyrityksenä. Yritys ei ole myynnissä. Vielä viisi vuotta sitten tosin näytti, ettei jatkajaa ...

2018-05-07 - TietoAkseli palkkaa 20 uutta osaajaa

Jyväskyläläinen taloushallinnon asiantuntijayritys TietoAkseli aikoo palkata ... Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa ValueFrame Oy:n ...

2017-12-11 - Tietoakseli osti pieksämäkeläisen Laskentasolmun

Tietoakseli-yhtiöt oy on ostanut Pieksämäellä sijaitsevan tilitoimisto Laskentasolmu oy:n ... Yrityksen nimi on jatkossa Tietoakseli oy Etelä-Savo.

Company NameRevenueNumber of EmployeesEmployee GrowthTotal Funding
#1
N/A216597%N/A
#2
$75M39015%N/A