Gemeente Brunssum Competitors, Revenue and Alternatives

Claim your profile

Overview

Location:
Brunssum, NL Netherlands
Total Funding:N/A
Industry:Government
Founded:N/A
Lead Investor(s):N/A
Press
Claim your profile

Employee Data

  • Gemeente Brunssum has 45 Employees.
  • Gemeente Brunssum grew their employee count by 22% last year.
  • Gemeente Brunssum currently has 1 job openings.
Competitor NameRevenueNumber of EmployeesEmployee GrowthTotal Funding
Gemeente Brunss...
N/A4522%N/A
Missing a competitor? Contribute!?
Submit

De gemeente Brunssum is een organisatie met lef, passie en creativiteit. Onze medewerkers doen hun werk graag en ze doen het goed. Onze dienstverlening is slim en eigentijds georganiseerd. Klantgerichtheid staat centraal. Onze +/- 230 medewerkers zetten zich op allerlei terreinen in voor de 28.000 inwoners van Brunssum. Brunssum is een rijke gemeente. De sociale samenhang is sterk, het voorzieningenniveau is hoog, ons verenigingsleven bloeit. Leven en wonen in Brunssum krijgt hoge waarderingscijfers van onze bewoners. Het winkelaanbod is uitgebreid en gevarieerd. Er is een fijnmazig aanbod van scholen en peuterspeelzalen in moderne huisvesting. Brunssum heeft een eigen zwembad, een eigen openluchttheater, een eigen bibliotheek. De medische voorzieningen zijn uitstekend en goed bereikbaar op een recent ontwikkeld 'zorgplein'. In tal van wijken is de historische 'tuinstad'-architectuur van 100 jaar geleden prachtig bewaard gebleven in het grootste aaneengesloten beschermd stads- en dorpsgezicht van Nederland. Tal van parken en natuurgebieden geven Brunssum een groene uitstraling. We vormen het hart van een dynamische Euregio, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen en waar een uitgebreid aanbod is van opleidingen en banen. De bereikbaarheid is goed, dankzij de nieuwe Buitenring. Brunssum is trots op de kwaliteiten en waarden die samen onze gemeenschap vormen. We maken ons sterk om voor iedereen een mooie woon-, werk- en leefomgeving te creëren. Brunssum werkt. Wellicht hebben we in de toekomst ook jouw hulp daarbij nodig. Houd ons daarom in de gaten voor vacatures en informatie.

keywords:N/A

45

Number of Employees

N/A

Revenue (est)

1

Current Jobs

22%

Employee Growth %

N/A

Total Funding

N/A

Valuation

N/A

Accelerator

N/A

Type

Gemeente Brunssum News

12-Mar-19 - Brunssum controleert esdoorns Treebeek op ziekte

De gemeente Brunssum gaat twee esdoorns aan de Spoorstraat in de wijk Treebeek inspecteren. „Op basis daarvan wordt een besluit

14-Mar-19 - Openluchttheater Brunssum krijgt overkapping

Het Brunssumse openluchttheater krijgt een overkapping. De gemeente Brunssum en de provincie gaan daarin 550.000 euro investeren.